Interieuradvies Amsterdam advies kleur en materiaalgebruik

Het interieur Design Traject

Een interieurdesign zo sterk dat je jouw allermooiste leven leeft

dit wil ik

Een mooi doordacht interieur brengt je rust en balans. Dat weet je.

Maar zelf een mooi interieur creëren vind je lastig. het lukt je gewoon niet.

Er zijn ook zoveel keuzes. Je hebt al avonden doorgebracht op internet en pinterestborden aangemaakt. Alleen je komt niet verder. Sterker nog, je ziet door de bomen het bos niet meer. Dit gaat je nooit lukken.

De indeling van jouw huis is onhandig en niet meer van nu. De keuken mag groter en meer bij de huiskamer betrokken worden. Een tweede badkamer voor de kinderen is een langgekoesterde wens. Alleen hoe dan? Je twijfelt.

Je woont zo ontzettend mooi in een prachtig huis met originele details. Alleen het interieur past niet. Niet bij jou, niet bij het huis en niet bij de omgeving. Je werkt zo hard en dit krijg je niet voor elkaar. Het is frustrerend.

En als je dan toch eerlijk bent: stiekem, schaam je je een beetje.

Verder weet je überhaupt niet waar je de tijd vandaan moet halen. Als de kinderen 's avonds eindelijk op bed liggen, is het huis een puinhoop en heb je nog werk liggen. Het zou zó fijn zijn als je dan nog even wat tijd voor jezelf hebt. Om dan nog jouw mooiste interieur te creëren. Dat is niet te doen.

Wat als het anders kan?

Hoe zou het voor je zijn als je bij thuiskomst direct rust voelt? Omdat jouw interieur rust en balans uitstraalt.

High-end interieurontwerp Amsterdam

Hoe zou het zijn als je 's nachts niet langer wakker ligt omdat je bang bent de verkeerde keuzes te maken. Maar in plaats daarvan vertrouwen en overzicht voelt omdat je volledig begeleid wordt.

Als je jezelf niet constant afvraagt: hoe dan? Bij wie moet ik zijn? Omdat je antwoordt krijgt op jouw interieurvragen en struggles.

En je full focus en aandacht hebt voor jouw kinderen als je op zaterdag langs de lijn staat. Zonder dat je met je hoofd al bij de keukenboer bent of bij alle andere 5000 andere keuzes waar je nog niet aan toegekomen bent.

En vooral, hoe voel jij je als je vol trots jouw prachtige interieur aan vrienden laat zien.

Wat als de keuze voor het Interieur Design Traject jouw beste beslissing ooit is?

Dit is waarin ik geloof

Jij verdient jouw droominterieur

Ik geloof in de kracht van een mooi doordacht interieur design. Jouw huis is jouw fundament. Jouw basis. Daar wil je je fijn voelen en tot rust komen. Dat is essentieel. Voor jou en jouw gezin.

Jij verdient jouw droominterieur. Een interieur dat je ademt, omarmt en uplift.

Dat kan echt! Maar dan moet je wel een plan hebben.

Ik help je daarbij.

Ja ik wil in gesprek

Interieuradvies
Interieuradvies

Hoe dan?

Let me introduce

Het Interieur Design Traject

Hét exclusieve interieurontwerp-traject voor ontwerp van stijlvolle, elegante en tijdloze interieurs. Alles klopt tot in detail: de indeling, de routing, het lichtplan, materiaal- en kleurkeuzes, maatwerk en de volledige inrichting waarin we jouw stijl neerzetten.

Je wordt begeleid en ontzorgd vanaf de allereerste schets tot in de kleinste details. Dit is een totaalproject zodat jouw interieur een eenheid is, rust en balans uitstraalt is en jij jouw allermooiste leven leeft.

Dit wil ik

Dit gaat het jou opleveren:

Een schitterend interieur

Je bent zo trots en geniet. Jouw prachtige huis, jouw interieur en jij passen bij elkaar. Een interieur waar anderen stiekem een beetje jaloers op zijn.

Meer geluk en welzijn

Een interieur dat rust en balans uitstraalt. Dat doet iets met je. Dat voel je. Na een hectische werkdag vol stress kom jij thuis tot rust en onthaast. Je hebt meer energie, balans en voelt je gelukkig.

Overzicht en rust

Bij jou overheerst rust en overzicht gedurende het interieurontwerp en zelfs bij de realisatie. Geen stress, geen twijfels en geen slapeloze nachten maar overzicht en rust

Meer tijd

Je bent niet langer avonden aan het scrollen op pinterest. Zoekende naar de perfecte plaatsjes en juiste vakmensen. De weekenden zijn voor jezelf en je kinderen in plaats van uren doorbrengen in winkels. Dit wordt voor je gedaan. Hierdoor houd je tijd over voor je gezin en jezelf.

Waardevermeerdering van jouw huis

Door een stijlvol, elegant en tijdloos interieur, neemt niet alleen jouw welzijn en geluk toe. Een mooi doordacht interieur verkoopt en dat zie je terug in de waarde van jouw huis.

Interieurontwerp Amsterdam

"An interior to relax after a busy day and recharge for tomorrow is not a nice-to-have,

it's a need-to-have"

Frieda

Interieradvies Amsterdam door high-end interieurontwerper Frieda Procee

Hi, ik ben Frieda

Puur, oprecht, enthousiast en sensitief.

Na een carrière als advocaat en vastgoedjurist in het corporate bedrijfsleven, besloot ik mijn droom achterna te gaan, van carrière te switchen en mijn allermooiste leven te leven.

Nu ontwerp ik stijlvolle, elegante, en tijdloze interieurs voor succesvolle ambitieuze particulieren en ondernemers.

Een interieur is niet alleen een mooi plaatje of de buitenkant. Ik ben er van overtuigd dat een mooi doordacht interieur je raakt en van invloed is op jou. Op jouw jouw geluk en welzijn. Een mooi doordacht interieur maakt dat jij je fijn voelt thuis en in je kracht staat in plaats van onrustig en uit balans.

Het is mijn missie om stijlvolle, elegante ent tijdloze interieurs te ontwerpen, waar je tot rust komt, onthaast en energie opdoet zodat ook jij jouw allermooiste leven leeft.

View More

Wat mij en mijn traject uniek maakt

Klassieke en oude panden

Dé specialist voor klassieke, karakteristieke en bijzondere panden. Oud met nieuw combineren, daarvan gaat mijn hart sneller kloppen.

Totaalprojecten

Een totaalplan voor jouw interieur (min. 1 verdieping) geeft het allerbeste resultaat

Hoogwaardige kwaliteit

Ik werk uitsluitend met mooie merken, die tijdloos, stijlvol en elegant zijn.

Voor wie is het Interieur Design traject?

Interieuradvies Amsterdam interieurontwerp interieur design

Voor de succesvolle ambitieuze particulier en ondernemer. Je werkt hard, hebt een druk sociaal leven, kiest kwaliteit boven kwantiteit en komt tijd tekot.

Jij bent eigenaar van een prachtig huis. Je bent succesvol en hebt het goed voor elkaar. Op het interieur van jouw huis na dan. Je verlangt naar een prachtig interieur dat echt bij je past en rust en balans uitstraalt. Om te ontspannen, genieten en op te laden.

Het lukt je alleen niet om dit zelf te creëren. Je mist een plan, de expertise en helemaal de tijd. Je zoekt een totaalontwerp, waar bij je ontzorgd wordt, zonder twijfel en keuzestress.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben je mijn droomklant! Laten we bellen om te kijken hoe ik je verder kan helpen!

Interieuradvies

Ja ik wil dit

what if

Wat Als je dit jaar echt

Wat als je dit jaar jezelf een mooi interieur gunt vanuit rust en overzicht. Kloppend tot in de kleinste details.

Compleet ontzorgd en begeleid van concept tot realisatie.

Zodat jij tijd overhoudt.

what if we make your

dream interior come true?

Let's create my

dream interior