Exclusief

interieuradvies aan huis

Vol zelfvertrouwen zelf aan de slag om jouw droominterieur te creëren

Dit wil ik

Heb je een specifieke interieurvraag? Waarvoor je hulp kunt gebruiken en wil je daarna zelf aan de slag?

In een exclusief interieuradvies aan huis van 2,5 uur krijg je antwoord op jouw specifieke interieurvraag en heb je toegang tot al mijn high-end kennis en kunde, die normaliter exclusief beschikbaar is voor mijn high-end interieurtraject.

Na dit exclusieve advies aan huis kun je vol zelfvertrouwen zelf aan de slag.

Herken je dit?

Sta je aan het begin een verbouwing en ben je al avonden aan het stoeien over de meest optimale indeling en het lichtplan?

Zit je nog steeds tegen die witte muren aan te kijken en vraag je je af welke kleur op de muur past? Of erger, hebben jouw muren inmiddels een kleur of een behang maar is het helemaal verkeerd uitgevallen. En ben je bang nog een keer verkeerd te kiezen?

Of twijfel je over de soort meubels: een hoekbank of juist niet, een ronde tafel of toch een rechthoekige vorm, een kookeiland of wordt het te krap?

Hoe zou het voor je zijn als?

Je de meest optimale indeling met lichtplan voor je interieur helder krijgt waardoor je vol vertrouwen aan je verbouwing kunt beginnen?

Je eindelijk een prachtig kleurenplan hebt waardoor witte muren verleden tijd zijn en er 1 geheel is in kleur en warmte?

Of je kunt sparren met een onafhankelijke professional waardoor je sfeer en comfort aan je interieur toevoegt.

Kortom, heb jij een specifieke interieurvraag en wil je op weg geholpen worden om daarna zelf aan de slag te gaan?

Wil je advies van een professional, die echt met je meedenkt en ervaring heeft met grote high-end projecten? Dan is dit exclusieve interieuradvies aan huis dé oplossing voor jou.

Yes, dit is voor mij

Kind Words

"We staan aan de vooravond van een grote verbouwing en we kwamen er maar niet uit hoe we de beneden verdieping exact moesten verdelen tussen de keuken en de woonkamer. En we bleven ook maar ploeteren voor wat betreft het lichtplan door de hele woning.

Frieda heeft onze problemen binnen 2,5 uur weten op te lossen met veel goede adviezen en nieuwe inzichten. We kunnen nu voor onszelf een geweldig mooi lichtplan maken en weten precies hoe we de keuken en de woonkamer willen inrichten."

- Interieuradvies aan huis Amsterdam

Ik help je graag op weg

Hi, ik ben Frieda

Ik ben gespecialiseerd in ontwerp van interieurs van nu in oude huizen met karakter, waarbij authentieke elementen perfect combineren met een hedendaags comfortabel interieur.

Hoogwaardige renovatieprojecten waarin ik je door mijn signature traject High Design volledig ontzorg vanaf het allereerste idee tot en met de realisatie. Echter, soms past dit niet. Dan is het te groot of boven budget en ben je al geholpen met een kleiner advies, waarmee je zelf verder kunt. Dat betekende dat ik veel mensen niet kon helpen. Dat vond ik oprecht jammer. Ik gun je meer.

En hiervoor heb ik een oplossing bedacht. Zodat ook jij profiteert van het allerbeste advies.

Vanaf nu help ik je in een exclusief en hoogwaardig advies van 2,5 uur op weg zodat jij vervolgens direct zelf aan de slag kunt om jouw droominterieur te creëren.

NU met EUR 100,- pilotkorting

Exclusief interieuradvies aan huis

Dit krijg je:

- Exclusief persoonlijk 1:1 advies on the spot in jouw eigen huis

- Een onafhankelijk advies, boordevol tips en inspiratie

- 2,5 uur om al mijn kennis en kunde te benutten

- Heel veel ideeën, tips en inspiratie; en

- Last but not least, heel veel fun!

Pilotprijs

NU EUR 495,-**

ja dit wil ik!

**Indien je nu boekt in november of december, ontvang je een speciale pilotkorting van EUR 100,- en betaal je slechts EUR 495,- ipv EUR 595,-.

***Pssst. Goed om te weten: ik heb slechts beperkte plek vanwege grote projecten. Dus wacht niet te lang met beslissen! Er is nu nog 1 plek voor december.

Het resultaat van dit exclusieve interieuradvies aan huis

Na dit interieuradvies heb je antwoord op jouw interieurvragen, volop ideeën en tips om zelf aan de slag te gaan. Twijfels hebben plaatsgemaakt vol zelfvertrouwen, knopen zijn doorgehakt en je barst van de inspiratie, zodat je direct zelf aan de slag kunt om jouw droominterieur te creëren.

Are you ready?

dit is precies wat ik wil

Kind Words

"We zijn Frieda dan ook heel erg dankbaar voor haar hulp. Als we Frieda niet hadden uitgenodigd en het uiteindelijk hadden gedaan zoals we het zelf hadden bedacht, hadden we zeker ingeleverd op ruimtelijkheid, sfeer en comfort. Het is de investering daarom meer dan waard."

- Interieuradvies aan huis Amsterdam Centrum

FAQ

Hoe snel is een interieuradvies aan huis beschikbaar?

Hoe boek ik een interieuradvies aan huis?

Leuk dat we samen aan de slag gaan!

Je kunt me mailen op hello@studiofriedamay.nl of direct een telefonische afspraak maken in mijn agenda. Dan plannen we snel een afspraak.

Juist met een specifieke interieurvraag, wil je waarschijnlijk snel geholpen worden om direct aan de slag te gaan. Ik schakel snel en efficiënt.

Er zijn slechts 2 plekken per maand beschikbaar voor een interieuradvies aan huis.

Tip: Zorg dus dat je direct een plek bemachtigd! Dan kom ik snel bij je langs.

Kan ik later ook nog kiezen voor een uitgebreider advies

Ik twijfel of dit voor mij is

Uiteraard! Dit gebeurt vaker. Indien je er tijdens het advies aan huis achterkomt dat je toch liever meer ontzorgd wordt en wilt gaan voor een totaal concept.

Dit advies is ideaal om kennis te maken en te zien hoe ik werk. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Dit is voor jou als je een specifieke interieurvraag hebt, waarbij je hulp kunt gebruiken om daarna zelf aan de slag te gaan.

Bijvoorbeeld over de meest ideale indeling, verlichtingsplan of warm kleurenpalet? We hakken knopen door, ik help je bij keuzes en je gaat na het advies vol zelfvertrouwen zelf verder aan de slag.

Twijfel je nog steeds? Laten we even bellen om kennis te maken en te kijken waarmee je het beste geholpen bent. Dan denk ik direct vrijblijvend met je mee.

Of stuur me een mail met je vraag naar hello@studiofriedamay.nl

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op! Per e-mail op hello@studiofriedamay.nl of via het contactformulier.

Ik kom binnen 24 uur bij je terug!