Interieurontwerp villa

//

Bilthoven

Interieurontwerp van een prachtige villa in Bilthoven

Interieurontwerp Bilthoven

Dit huis is volledig gerenoveerd en er is een nieuwe moderne aanbouw aan de achterzijde gecreëerd. Oude en origineel elementen zijn in perfectie gecombineerd met een comfortabel interieur van nu.

En dat is exact waar Studio Frieda May om bekend staat.

De eigenaren vroegen Studio Frieda May te adviseren over de kleuren, stoffering en materiaalkeuze in hun woning en zo sfeer en warmte te creëren.

"Het resultaat mag er zijn", aldus de eigenaren.

Interieurontwerp kleuren en materialen Bilthoven

Interieurontwerp villa Bilthoven

Uitgangspunt bij het uitvoeren van het interieurontwerp van deze villa in Bilthoven zijn natuurlijke materialen, warmte en een hint naar de seventies en vintage details.

Deze foto's maakten onderdeel uit van het moodboard voor de eetkamer. Aan de hand van een uitgebreide woonanalyse kozen we in de vernieuwde aanbouw - in combinatie met het houten plafond en de gevlinderde betonnen vloer - voor lichte muren gecombineerd met mooie in-between linnen gordijnen. Op de vloer een kleed van hennep. Zo creëerden we warmte en een goede akoestiek.

Voor iedere ruimte is een eigen sfeer en kleurenpalet met oa verf van Little Green en Pure & Original, linnen behang van DWC en prachtige luxe linnen gordijnen geadviseerd.

Interieurontwerp villa Bilthoven

Foto's volgen

Ben je ook op zoek naar interieurontwerp voor jouw woning in Bilthoven?

Ben je eigenaar van een prachtig oud huis in Bilthoven?

En ga je verbouwen, renoveren of je huis opnieuw inrichten?

Studio Frieda May is gespecialiseerd in het creëren van moderne interieurs in oude huizen. Met een exclusief interieurontwerp op maat word je volledig ontzorgd en begeleid vanaf het allereerste idee tot en met de realisatie, zodat na onze samenwerking jouw huis jouw thuis is.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, kijk eens onder mijn portfolio of neem gerust contact me op.

zullen we Vrijblijvend kennismaken? Boek gemakkelijk een afspraak in mijn agenda.

yes

Jij verdient een interieur dat jou ademt, je omarmt en vooral uplift.

Frieda - Interieurontwerper Bilthoven