Latest interior projects

Interieuradvies Amsterdam

Oosterpark residence

//Amsterdam

Totaal interieurontwerp en renovatie van dubbel klassiek benedenhuis in Amsterdam inclusief maatwerk, lichtplan en badkamerontwerp.

Modern en stijlvol interieur met behoud van authentieke originele elementen. Er is gekozen voor een serene rustige sfeer. Juist in het souterrain, zodat ook deze ruimte ruimtelijk en licht oogt en een fijne plek plek is om te ontspannen en op te laden midden in de stad.

Door een uitbouw aan het souterrain is de ruimte vergroot waardoor een extra badkamer en een grote flexibele ruimte - als werkplek, tv-kamer en kastenkamer - zijn gerealiseerd.

view more

Interieuradvies

ALBUFEIRA SUMMER APARTMENT

//PORTUGAL

Interieurontwerp, volledige inrichting en shoppingsessies voor een high end appartement met zwembad op het dak aan de kust van Portugal in Albufeira.

Het gehele interieur van dit vakantieappartement is geïnspireerd op het strand en warme zomerse dagen. Lichte naturel tinten met veel beige en een afwisseling in materiaalgebruik maken dit tot een heerlijk appartement voor de opdrachtgevers.

view more

Interieurontwerp badkamer

De Surmont HOUSE

//Amstelveen

Interieurontwerp en advies bij realisatie: van een gedateerde oude badkamer naar een luxueuze stijlvolle badkamer.

De opdrachtgevers wilden heel graag een grote inloopdouche en een moderne, luxe uitstraling. Liefst een Scandinavisch look.

Zelf waren ze al heel lang op zoek maar ze wisten niet goed waar ze moesten zijn en bij de standaard badkamerwinkels kwamen ze steeds tot een goedkoop ogend ontwerp.

Dat kan anders!

En zo ontstond deze prachtige stijlvolle badkamer.

view more