high-end interieurontwerp portfolio

Interieurontwerp Klassiek benedenhuis

// Amsterdam

Volledig interieurontwerp en renovatie van dubbel klassiek benedenhuis in Amsterdam.

Zowel bel-etage als souterrain zijn volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De authentieke details zijn bewaard en gecombineerd met een modern comfortabel interieur van nu. Alles is geïsoleerd waarbij de oude ensuite is aangepast en volledig teruggeplaatst. De originele schouw is behouden.

Er is gekozen voor een serene rustige sfeer in de gehele woning om te ontspannen, op te laden en te onthaasten midden in de stad.

Verder is door een uitbouw het souterrain met 24m2 vergroot waardoor een tweede badkamer, twee grote slaapkamers aan de tuinzijde en een grote flexibele ruimte - als werkplek, tv-kamer en kastenwand - zijn gerealiseerd. Door de gehele woning is maatwerk toegepast, van keuken tot badkamer en kastenwand.

view more

Interieurontwerp Herenhuis

// Utrecht under construction

Volledig interieurontwerp van de bel-etage van een prachtig herenhuis in Utrecht.

De eigenaren van dit huis waren toe aan het moderniseren van hun bel-etage. Alles werd aangepakt en ik was betrokken vanaf het eerste concept.

Doordat de oude ensuite was verwijderd, had de hoge ruimte een pijpenla effect. Dit wilden de bewoners doorbreken zonder een donkere ruimte te creëren. Door een modernere ensuite te ontwerpen met veel glas, is dit perfect gelukt.

Alles is aangepakt van vloer tot schilderwerk. Ook de keuken en de radiatorombouw zijn volledig door Studio Frieda May ontworpen en op maat gemaakt.

view more

INTERIEURONTWERP VILLA // Bilthoven

Under construction

Interieuradvies prachtige villa in Bilthoven.

Oude en origineel elementen zijn in perfectie gecombineerd met een comfortabel interieur van nu. De materiaalkeuzes voor linnengordijnen, bouclé- stoffering, prachtige wandbekleding van Dutch Wall Paper Company en de perfect afgestemde kleuren, maken dit interieur stijlvol en tijdloos.

"Het resultaat mag er zijn", aldus de eigenaren.

view more

Interieurontwerp Badkamer

// Amstelveen

Interieurontwerp van een moderne stijlvolle badkamer.

De eigenaren van dit jaren 30 huis in Amstelveen waren toe aan een nieuwe badkamer. Ze wilden een grote inloopdouche en een moderne, luxe uitstraling.

Zelf waren ze al heel lang op zoek maar ze wisten niet goed waar ze moesten zijn en bij badkamerwinkels kwamen ze steeds tot een goedkoop ogend ontwerp.

Dat kan anders! Studio Frieda May was betrokken vanaf de eerste schets en voorzeg de aannemer van een volledig badkamerplant met instructies.

En zo ontstond deze prachtige stijlvolle badkamer.

view more

Interieurontwerp appartement

//Portugal

Volledig interieurontwerp van een high-end appartement met zwembad aan de kust van Portugal.

Het gehele interieur van dit vakantieappartement is geïnspireerd op het strand en warme zomerse dagen. Lichte naturel tinten met veel beige en een afwisseling in materiaalgebruik maken dit tot een heerlijk appartement voor de eigenaren zelf als mogelijke huurders in de toekomst.

Studio Frieda May was vanaf de start betrokken bij dit interieurontwerp. Het uitzoeken van de keuken, badkamer en vloeren tot het verzorgen van alle meubels, verlichting en volledige inventaris is volledig verzorgd door Studio Frieda May.

view more