Het interieurplan van A-Z

Voor een elegant, tijdloos en comfortabel interieur van nu dat 100% bij je past en waar je tot rust komt - zonder twijfels, miskopen en keuzestress. Volledig ontzorgd.

--> Ja dit wil ik!

Het is tijd.

Tijd voor een verbluffend mooi interieur.

Interieurontwerp Amsterdam interieurontwerp Portugal appartement

Ga je verhuizen of verbouwen? dan is dit het moment om jouw interieur in 1 keer goed aan te pakken.

Alleen er zijn zoveel keuzes. Het overweldigt je en je komt geen stap verder. Sterker nog, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Je hebt het goed voor elkaar. Een goede baan, hoge standaard en fijne vakanties. Op jouw interieur na dan. Want je huidige interieur past niet (meer). Je bent het ontgroeit en je voelt dat het interieur beter kan. Luxer. Meer kwaliteit. Maar je weet niet hoe. Je mist een helder plan.

Verder weet je überhaupt niet waar je de tijd vandaan moet halen. Jouw vrije tijd is schaars en daarmee waardevol. Je wilt de weekenden niet doorbrengen in drukke meubelboulevards of avonden spenderen op Pinterest. Het zou juist zó fijn zijn als je dan nog even wat tijd voor jezelf hebt.

Jij verdient jouw droominterieur.

Een interieur dat jou ademt, omarmt en uplift.

Een interieur om van te genieten. Om thuis tot rust te komen na een lange werkdag, te relaxen en rechargen. Te genieten samen met vrienden en je gezin. En iedere dag weer voel je je trots, voel je de luxe en kwaliteit. Een interieur dat 100% past bij je.

Dit kan echt!

Ik zie het bij mijn klanten en hun prachtige huizen.

En je kunt het zelfs bereiken vanuit rust en overzicht, zonder keuzestress en gedoe.

Maar dan moet je wel een duidelijk plan hebben. Een totaalplan, waarin je begeleid wordt van A-Z.

Ik help je daarbij.

Ja dit wil ik

Interieurontwerper Amsterdam

Hoe dan?

Let me introduce

Het Totaal interieurplan

Dit is hét exclusieve interieurplan voor ontwerp en realisatie van stijlvolle, elegante en tijdloze interieurs in huizen met karakter.

Waarin ik het interieur van jouw dromen ontwerp, al mijn expertise en netwerk met jouw deel en je volledig ontzorg, waardoor na onze samenwerking jouw huis jouw thuis is.

Dit wil ik

In 3 stappen - volledig ontzorgd - naar een verbluffend mooi interieur

Stap 01

Stap 03

Stap 02

Interieurontwerp

Je ontvangt een exclusief interieurplan uitgewerkt tot in detail zodat jouw huis jouw thuis is. Uniek en 100% passend bij jou waarvan je zegt: "Zo mooi, dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken".

KICK-OFF

Aan de hand van een uitgebreide woonanalyse en sfeerbeelden, leer ik je nog beter kennen in de kick-off. We ontdekken de waarom achter jouw wensen voor een vlot interieurontwerp op maat.

REALISATIE

De realisatie van jouw interieurplan is een verademing. Ik breng je in contact met mijn netwerk van betrouwbare en gekwalificeerde partners voor de uitvoering, zoals aannemer, stoffeerder en interieurbouwer, zodat jouw interieur exact volgens plan gerealiseerd wordt vanuit rust en overzicht.

Interieur design amsterdam

"Betrokken, communicatief, ontzorgt"

wat mijn klanten zeggen

"Frieda ontzorgt je echt. Frieda houdt je betrokken en aangesloten bij het project zodat dat niemand verslapt of verzwakt en zorgt ervoor dat makkelijk keuzes gemaakt kunnen worden.
Dat is echt anders dan bij andere interieurontwerpers. Die hebben geen zin om een klant bij de hand te nemen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dat zie ik bij FRIEDA WEL EN DAT IS ERG PRETTIG."

Het resultaat

Dit gaat het interieurplan jou opleveren:

* Een interieur dat 100% bij je past

Jouw prachtige huis, jouw interieur en jij passen feilloos bij elkaar. Een interieur waar anderen stiekem een beetje jaloers op zijn.

* Meer geluk en welzijn

Een interieur dat rust en balans uitstraalt daar wordt je gelukkig van. Dat doet iets met je. Dat voel je.

* Helder plan met overzicht

Bij jou overheerst rust en overzicht gedurende het interieurontwerp en zelfs bij de realisatie.

* Vrije tijd

Je bent niet langer avonden aan het scrollen op pinterest. Zoekende naar de perfecte plaatsjes en juiste vakmensen. De weekenden zijn voor jezelf in plaats van uren doorbrengen in winkels. Dit wordt voor je gedaan. Hierdoor houd je tijd over.

* Waardevermeerdering van jouw huis

Door een stijlvol, elegant en tijdloos interieur, neemt niet alleen jouw welzijn en geluk toe. Een mooi doordacht interieur verkoopt en dat zie je terug in de waarde van jouw huis.

01

02

03

04

05

"An interior to relax after a busy day and recharge for tomorrow is not a nice-to-have,

it's a need-to-have"

Frieda - Interieur design amsterdam en 't gooi

Hi, ik ben Frieda

betrokken en gedreven, zie ik in één oogopslag de potentie van jouw huis en interieur

Interieur design amsterdam

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerp van moderne hoogwaardige interieurs in oude huizen met allure en karakter.

Ik ben niet een standaard interieurontwerper en doe het anders. Mijn interieur designs gaan verder. Ik ga door waar anderen stoppen. Next level. Ik ontwerp, creëer en ontzorg je. Ik geef niet alleen jouw interieur vorm, maar met mijn interieur designs geef ik jouw leven vorm. Jouw allermooiste leven! Dat is onvergelijkbaar.

Ben je benieuwd of ik je verder kan helpen?

Stuur me een bericht. Dan maken we kennis in een persoonlijk interieurgesprek.

Ja ik maak graag vrijblijvend kennis

Dit traject is niet voor iedereeen

Interieur design Amsterdam

Voor wie is het Interieurplan van A-Z?

Jij ben succesvol, werkt hard, hebt een druk sociaal leven, bent een echte levensgenieter en kiest kwaliteit boven kwantiteit.

Je hebt het goed voor elkaar. Op het interieur van jouw huis na dan. Dat is toe aan een transformatie. Je verlangt naar een stijlvol modern interieur met behoud van de authentieke allure en charme van jouw huis, maar dan wel met het comfort en luxe van nu.

Om te ontspannen, relaxen en genieten.

Het lukt je alleen niet om dit zelf te creëren. Je mist een plan, de expertise en helemaal de tijd. Je zoekt een totaalontwerp, waar bij je ontzorgd wordt, zonder stress en gedoe.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben je mijn droomklant! Laten we bellen om te kijken hoe ik je verder kan helpen!

--> Ja, dit is voor mij

Interieur design amsterdam en 't Gooi

Wat Als je dit jaar eindelijk

Het interieur van jouw dromen creëert, zonder (keuze)stress, eindeloze zoektochten en miskopen waardoor jouw huis jouw thuis is.

Voel je aan alles: Dit wil ik ook!

Wacht dan niet langer en plan een vrijblijvend interieurgesprek.

Yes, --> ik wil een gesprek