Let's Work together

Graag help ik je om jouw droominterieur te ontwerpen en realiseren. Van eerste schets tot compleet plan, van indeling tot lichtplan, van meubels tot accessoires, van interieuradvies tot projectbegeleiding.

Studio Frieda May regelt het!

Hoe kan ik je helpen?

INTERIEURPLAN

ADVIES AAN HUIS

Hoogwaardig interieurontwerp

2 uur interieurADVIES AAN HUIS

Dit is perfect voor jou als je een specifieke interieurvraag of struggle hebt waarop je antwoord wilt, waarna je direct vol zelfvertrouwen zelf aan de slag kunt.

Dit is perfect voor jou als je gaat verhuizen, verbouwen of je interieur gaat vernieuwen. Met dit totale interieurplan en mijn netwerk van leveranciers ontwerp, begeleid en ontzorg ik je van A-Z. Zodat jouw huis jouw thuis wordt.

Vertel me meer

lees verder

"Jij verdient jouw droominterieur.

Een interieur dat jou ADEMT, omarmt en uplift"

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Heb je vragen, twijfel je of ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor jou en jouw interieur?

Stuur me een bericht dan plannen we een afspraak een kennismaking.

Ja --> graag een kennismaking