Interieurontwerp vakantiewoning

//

Portugal

Volledig interieurontwerp van high-end vakantiewoning in Portugal.

Interieurontwerp vakantiewoning Portugal

Het gehele ontwerp van het interieur van dit appartement is geïnspireerd op het strand en warme zomerse dagen. Lichte naturel tinten met veel beige en een afwisseling in materiaalgebruik maken dit tot een heerlijk appartement voor de eigenaar.

Ook met de toekomstplannen van de eigenaar is rekening gehouden, zo is het interieur ook geschikt voor potentiële verhuur.

Studio Frieda May was vanaf de start direct na aankoop betrokken bij het interieurontwerp van deze vakantiewoning in Portugal.

Dit is een heerlijk appartement voor de eigenaar om ultiem te genieten en tot rust te komen van zijn drukke leven in Nederland en te genieten op het grote terras of in het zwembad op het dak.

Interieurontwerp vakantiewoning Portugal

Interieurontwerp vakantiewoning Portugal

Studio Frieda May heeft niet alleen het gehele interieur ontworpen van de luxe vakantiewoning in Portugal maar ook de eigenaar begeleid bij het selecteren van de keuken, badkamer, vloeren en de volledige inrichting, van gordijnen tot en met verlichting.

Studio Frieda May heeft de eigenaar in dit ontwerp volledig ontzorgd.

Interieurontwerp vakantiewoning Portugal

De lichte naturel kleuren, de in-between gordijnen en witte composiet aanrechtblad stralen rust uit en verwijzen naar het strand van Portugal.

Ben je ook op zoek naar interieurontwerp voor jouw vakantiewoning in Portugal?

Ben je eigenaar van een prachtig appartement of vakantiewoning?

En ga je verbouwen, renoveren of je vakantiewoning opnieuw inrichten?

Studio Frieda May ontwerpt, adviseert en begeleid je volledig met een exclusief interieurontwerp op maat. Vanaf het allereerste idee tot en met de realisatie, zodat na onze samenwerking je volop kunt genieten van het prachtige interieur van jouw vakantiewoning is Portugal.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, kijk eens onder mijn portfolio of neem gerust contact me op.

zullen we Vrijblijvend kennismaken? Boek gemakkelijk een afspraak in mijn agenda.

yes

Jij verdient een interieur dat jou ademt, je omarmt en vooral uplift.

Frieda - Interieurontwerp vakantiewoning Portugal