Interieurontwerp vakantiewoning

//

Portugal

Interieurontwerp vakantiewoning Portugal

Het gehele ontwerp van het interieur van dit appartement is geïnspireerd op het strand en warme zomerse dagen. Lichte naturel tinten met veel beige en een afwisseling in materiaalgebruik maken dit tot een heerlijk appartement voor de eigenaar.

Ook met de toekomstplannen van de eigenaar is rekening gehouden, zo is het interieur ook geschikt voor potentiële verhuur.

Studio Frieda May was vanaf de start direct na aankoop betrokken bij het interieurontwerp van deze vakantiewoning in Portugal.

Dit is een heerlijk appartement voor de eigenaar om ultiem te genieten en tot rust te komen van zijn drukke leven in Nederland en te genieten op het grote terras of in het zwembad op het dak.

Interieurontwerp vakantiewoning Portugal

Interieurontwerp vakantiewoning Portugal
Interieurontwerp vakantiewoning Portugal

Studio Frieda May heeft niet alleen het gehele interieur ontworpen van de luxe vakantiewoning in Portugal maar ook de eigenaar begeleid bij het selecteren van de keuken, badkamer, vloeren en de volledige inrichting, van gordijnen tot en met verlichting.

Ben je op zoek naar een interieurontwerp voor jouw vakantiewoning in Portugal?

Studio Frieda May ontwerpt, adviseert en ontzorgt je volledig met een exclusief interieurontwerp op maat. Vanaf het allereerste idee tot en met de realisatie, zodat na onze samenwerking je volop kunt genieten van het prachtige interieur van jouw vakantiewoning is Portugal - zonder dat ter er zelf een dagtaak aan hebt.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, kijk eens onder mijn portfolio of neem gerust contact me op.

zullen we Vrijblijvend kennismaken?

yes let's meet